Zwemles in Geldrop

Zwembad Geldrop (NH Geldrop)

Zwemschool Kikkersprong geeft op maandag en zaterdag les in het zwembad van NH Geldrop. Het lespakket voor deze locatie omvat de reguliere A, B, C lessen. Alle lessen zijn 45 minuten lessen. Voor wachten ouders/verzorgers is er een wachtruimte aanwezig. U kunt ook naar het restaurant van NH Geldrop (tijdens openingstijden) waar u als Kikkersprong lid 20% korting krijgt op uw bestelling of tegen betaling gebruik kan maken van de fitnessruimte.

Het is helaas niet mogelijk om aan de balie van het hotel voor onze lessen in te schrijven. Voor informatie kunt u ons uiteraard bellen of direct hier inschrijven.

Zoals u wellicht heeft kunnen lezen in het Eindhovens dagblad zal per eind maart 2020 het NH hotel gelegen in Geldrop haar deuren sluiten. Met deze sluiting zullen ook onze zwemlessen worden beëindigd. NH heeft haar hotel in Geldrop verkocht aan een andere partij welke het hotel vermoedelijk gaat ombouwen naar een appartementencomplex. De laatste zwemles in Geldrop zal gegeven worden op zaterdag 28 maart 2020. Wij zoeken momenteel naar een passende oplossing, overigens bestaat ook de mogelijkheid tot overplaatsing naar Mierlo voor onze huidige leden. Inschrijven voor nieuwe leden voor de locaties Mierlo en Eindhoven is ook nog steeds mogelijk.

Eindhoven

NH Geldrop is op slechts 5 autominuten gelegen van Eindhoven!

Kids+

Doordat wij op deze locatie meerde dagen per week les geven is het mogelijk om kids+ lessen te volgen. Ofwel, 2 lessen per week. Hierdoor versnelt u het lestraject, voor meer informatie neem contact met ons op!

Uitleg vorderingen

Voor het ABC diploma staat een landelijk gemiddelde van 2 tot 2,5 jaar netto (vakanties en absenties tellen hierin niet mee) Het A diploma is de aanleerfase, dit is het langste gedeelte van het ABC en hier staat gemiddeld 18 maanden netto voor, er zijn natuurlijk kinderen die sneller gaan, maar kinderen hebben tijd nodig om te leren.

Een kind kan versneld door het lestraject gaan d.m.v. kids+ lessen, dan zwemt een kind 2 x per week. Kids+ lessen zijn mogelijk op alle locaties m.u.v. de regio Gouda.

Voor het ABC moeten kinderen best veel leren, kijkt u maar eens op www.envoz.nl voor de eisen van het ABC survival diploma, maar met het gehele diploma is een kind wel goed zwemvaardig en dat is wel belangrijk in ons kikkerlandje. Mochten er zich bijzonderheden of een stagnatie voordoen in het lestraject nemen onze collega’s automatisch contact met u op. Hoort u niets, dan gaat uw kind gewoon gemiddeld op voor het ABC. Wekelijkse herhaling is belangrijk is in het lestraject.

Is uw kind een keer absent hoeft u dit niet te melden, daar onze collega’s de absentie bijhouden in ons systeem. Is uw kind langer dan 3 weken afwezig, verzoeken wij u ons dit even te mailen.

Uiteraard zijn wij voor ‘dringende’ zaken wel per mail bereikbaar: info@kikkersprong.nl. Vermeldt de naam van uw kind en de locatie waar uw kind zwemt.

Neem contact met ons op als..

..uw kind thuis angsten uitspreekt waarvan wij niet op de hoogte zijn of uw kind geeft aan dat hij/zij met een onderdeel moeite heeft, dan kan de locatiebegeleider dit doorgeven aan de instructeur. Ook indien u wilt weten of uw kind in aanmerking komt voor diplomazwemmen kunt u mailen. De locatiebegeleider benadert u automatisch als er zich een stagnatie in het lestraject voordoet en/of als er bijzonderheden zijn.